Vertrek-uren en algemene info


Vertrek-uren:

Afstand Uur dat je aanwezig bent op de parking van de Carpetright Uur dat je begint met wandelen / de bus vertrekt
60 km 1u45 2u
40 km 5u15 5u30
30 km 6u45 7u
20 km 8u30 8u45
10km 10u30 10u45

De bus naar huis vertrekt om 18u stipt op de parking van het Stadsmagazijn van Scherpenheuvel. Tussen 19u en 19u30 worden we terug op de parking van de Carpetright in Merksem verwacht.


Algemene info

We mogen op woensdag 1 mei lekker warm weer verwachten. Daarom is het belangrijk dat je zeker genoeg water meeneemt.

Om het verloop van heel de dag in goede banen te leiden moet iedereen voor 12u30 op de middagpost zijn. We beginnen daar om 13u30 stipt terug te wandelen!
(we hebben een tijdslot voor politiebegeleiding in Scherpenheuvel waar we niet van kunnen afwijken)

Tijdens het wandelen krijgen jullie hier en daar een snackje en drankje maar voorzie zelf ook zeker genoeg rantsoen zodat je zeker genoeg hebt.

Water kan je altijd aan een voorbijrijdende volgwagen vragen (deze herken je aan een zwaailamp en/of papier met 'volgwagen' aan de achterruit.

Middageten voorzien wij niet. Dit moet je dus zelf meenemen!

Op de middagpost voorzien we gratis koffie en thee. Daarnaast kun je voor €2 ook frisdrank kopen. (vergeet zeker geen centje mee te nemen)

We hebben sinds dit jaar een nieuwe middagpost. Dit is op privé domein van mensen die dit vrijwillig doen. Daarom willen we jullie vragen om er extra voor te zorgen dat de middagpost proper achter blijft.

Dit jaar is de route te volgen via Komoot. Check alles daarover op deze pagina.

Dit is het eerste jaar dat we met een nieuwe route wandelen. Dit zal zowel voor de organisatie als de deelnemers wennen zijn. Aan de hand van jullie feedback gaan we aan de slag om het volgend jaar dubbel zo leuk te maken!

Voor alle vragen en info kan je hier terecht.